Schildersbedrijf Uw Schilder Remco

Buiten & Binnen Schilderwerken. in Purmerend

Schildersbedrijf "Uw Schilder Remco"

Ontmoet onze Mascotte,

Tijdens onze vakantie in Santorini juni 2018 , kwam er de eerste dag net na onze aankomst in Fira, luid mauwend een vies hongerig kitten op ons afrennen .

Aangezien wij grote dierenliefhebbers zijn,smolt ons dierenhart.Wij hebben haar dan ook direct geholpen.

En er uiteindelijk ook voor zorg kunnen dragen dat zij ,dankzij de geweldige inzet van de ondersteuning van www.santorini-cats.com nu bij ons een geweldig leven heeft.Als wij thuis komen van een dag hard werken ,staat zij samen met onze andere leuke geweldige katten ,klaar om ons een knuffel te geven.Ze is ons Griekse zonnetje nu in huis, hebben haar Tzatziki genoemd naar het lekkere Griekse yoghurt gerechtje , en zijn blij dat we haar hebben kunnen redden.

Wilt u ook helpen , of wellicht een kitten/kat uit Santorini helpen/adopteren/redden. Neem dan een kijkje op hun site voor meer informatie. Of een donatie via de site ,elke euro helpt .Deze mensen doen ontzettend goed werk.En kunnen uw steun hard gebruiken.

Komt u er niet uit, schroom dan niet om met ons contact op te nemen voor meer informatie.U kunt ook helpen door (oude) fleecedekens(liefst babyformaat) of oude jassen/vesten van fleece te doneren.Zij kunnen dit hard gebruiken.

*Neem contact op met Joyce Nelemans via joycieneeltje@gmail.com voor meer informatie , of als u spullen heeft ,zij komt het dan ophalen en zorgt er voor dat het in Santorini komt.

Hartelijk dank hiervoor.

Wij doneren regelmatig aan o.a de dierenambulance Purmerend en dan ook vanaf heden aan Santorini-cats door ons in te huren steunt u dus ook deze goede organisaties .

Team Uw Schilder Remco

Neem contact met ons op